AudioDateDownLeftRightUpIconClosefacebookReportGallerySettingsGiftLanguageGridLanguage iconListMapMenunoAudionoPhotoPhotoPlayPlusSearchStartwitterUserVideo

South American Tern

Sterna hirundinacea

ML3823


©
Walter Arnell
Search this contributor

Carcass Island
Falkland Islands (Malvinas)
Search this location, Illustrated Checklist

Age and Sex
Age not specified, Sex not specified
Sounds
Call
Behaviors
Flying
Breeding
Tags
;
Playback
Not Used

Comments

NOTES: Weather: WIND; GENERAL NESTING, FLIGHT, AND ALARM CRIES. HUNDREDS OF BIRDS--ALL STERNA HIRUNDINACEA. 1100-1200 HOURS. Sex: UNKNOWN. Other Behaviors: Emit Alarm. Habitat: Rocky.

Technical Information

Recorder
NAGRA IV-B
Microphone
Accessories

Archival Information

Cataloged
Digitized
7 Nov 2000 by Martha Fischer
Edited

Related Media

Same Species

View All